Všechny recepty : Rybí pokrmy : Francouzská kuchyně : Jednoduchý :

Sardinkové misky

Ryba se zeleninou zapékaná a servírovaná v misce


Čas přípravy: 30 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 324 / 1 porce
Kalorie: 88 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Sardinkové misky: Ryba se zeleninou zapékaná a servírovaná v misce


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Sardinkové misky

Potřebujete potraviny:
Cuketa: 2 ks (nakrájená na kolečka)
Rajčata: 4 ks (nakrájená na kolečka)
Sardinky: 8 ks (filety)
Pažitka: 4 polévkové lžíce (nasekaná)
Olej olivový: 2 polévkové lžíce
Česnek: 1 ks (2 stroužky utřené)
Sůl
Pepř

Potřebujete náčiní:
Miska žáruvzdorná malá (4 ks)
Trouba

Postup přípravy:
Krok 1: Na dno zapékacích misek poklademe střídavě kolečka rajčat a cukety a zakapeme je olejem, osolíme, opepříme a posypeme drceným česnekem.

Krok 2: Sardinkové filety omyjeme, osolíme a opepříme a do každé misky vložíme po dvou kusech.

Krok 3: Pokrm posypeme pažitkou, každou misku přiklopíme pokličkou nebo zakryjeme alobalem a vložíme na 20 minut do předehřáté trouby zapéct.

Krok 4: Pokrm servírujeme horký v zapékací misce, vhodnou přílohou jsou plátky bílé veky.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Štěpán / 2.svátek vánoční, zítra Žaneta