Všechny recepty : Těstoviny : Evropská kuchyně : Jednoduchý :

Ravioly na řecký způsob

Zapečené ravioly s lilkem, paprikou, rajčatovým protlakem a sýrem feta


Čas přípravy: 30 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 786 / 1 porce
Kalorie: 222 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Ravioly na řecký způsob: Zapečené ravioly s lilkem, paprikou, rajčatovým protlakem  a sýrem feta


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Ravioly na řecký způsob

Potřebujete potraviny:
Ravioly plněné sýrem: 600 g
Lilek: 1 ks (nakrájený na kostičky)
Protlak rajčatový: 200 ml
Sýr feta: 150 g (rozdrobený)
Olej olivový: 2 polévkové lžíce
Oregano: 1 kávová lžička
Paprika červená: 2 ks (očištěné, zbavené semen, nakrájené)
Máslo (na vymazání)

Potřebujete náčiní:
Velký hrnec
Trouba
Mísa žáruvzdorná zapékací velká
Pánev

Postup přípravy:
Krok 1: Ravioly uvaříme podle návodu ve velkém hrnci ve vroucí osolené vodě a necháme okapat.

Krok 2: Na oleji na pánvi osmažíme kostičky lilku a paprik,osolíme.

Krok 3: Vymažeme máslem zapékací mísu a vložíme do ní uvařené ravioly promíchané s lilkem a paprikou. Přelijeme rajčatovým protlakem, okořeníme oreganem a povrch posypeme rozdrobenou fetou.

Krok 4: Mísu vložíme na 20 minut do trouby, aby se pokrm pěkně zapekl.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Štěpán / 2.svátek vánoční, zítra Žaneta