Všechny recepty : Studené a teplé polévky : Evropská kuchyně : Jednoduchý :

Rajčatová polévka

Rychlá polévka z rajčat, cibule, česneku a cukety zjemněná porcí smetany


Čas přípravy: 20 min
Počet porcí: 2 porce
Kalorie: 671 / 1 porce
Kalorie: 130 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Rajčatová polévka: Rychlá polévka z rajčat, cibule, česneku a cukety zjemněná porcí smetany


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Rajčatová polévka

Potřebujete potraviny:
Rajčata konzervovaná: 420 g
Vývar zeleninový: 250 ml
Cuketa: 1 ks (ca. 200 g, nakrájená na nudličky)
Smetana zakysaná: 4 polévkové lžíce
Cibule: 1 ks (nasekaná)
Citrónová šťáva: 2 polévkové lžíce
Česnek: 1 ks (2 stroužky utřené)
Olej rostlinný: 1 polévková lžíce
Pepř
Sůl

Potřebujete náčiní:
Velký kastrol

Postup přípravy:
Krok 1: V kastrolu na oleji osmažíme cibuli a česnek.

Krok 2: Přidáme rajčata a zeleninový vývar. Povaříme ca. 5 minut.

Krok 3: Přidáme kousky cukety a vaříme dalších ca. 5 minut.

Krok 4: Polévku dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou a servírujeme.

Krok 5: Do každého talíře přidáme 2 lžíce smetany.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Martin, zítra Benedikt